BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Hobbyfotograaf, geboren en getogen in Breda. Al sinds mijn jonge jaren ben ik geïnteresseerd in alles wat met elektronica te maken heeft. Audio, video, fotografie of computers, alles had mijn interesse.
Met de komst van digitale camera’s kreeg de fotografie een extra boost, want nu kon ik 2 grote hobby’s van me gaan combineren; foto’s maken en deze bewerken op de computer.
Via cursussen, fotoclubs en veel lezen en kijken, probeer ik zoveel mogelijk kennis op te doen. Het mooie van fotografie is in mijn ogen dat je kan blijven experimenteren.
De onderwerpen die ik fotografeer zijn heel divers, mensen, dieren en dingen, alles heb ik wel eens voor de camera gehad, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat echter uit naar mensen .
Vooral het creëren van een foto/sfeer met behulp van een team mensen vind ik erg gaaf om te doen. Als dan het plaatje dan ook uiteindelijk klopt, weet ik weer waarom ik dit zo’n fantastische hobby vind .